-
Tartufata je mešavina šampinjona, crnog letnjeg tartufa i maslina, koja će kao dodatak dati notu elegancije vašem svakodnevnom jelu. Sastojci: Šampinjoni (Agarcius Bisporus) 60%, suncokretovo rafinisano ulje , crne masline 10%, crni tartuf (tuber astivum) 5%, so, biber, limunska kiselina, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +8°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.
-
Idealna zamena za svež tartuf – konzerviran u sopstvenom soku. Sastojci: crni tartuf (tuber aestivum), voda, so, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +6°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.
-
- Polutvrdi polumasni kravlji sir sa crnim tartufima.
- Odležava 3 meseca.
- Sastojci : Pasterizovano punomasno mleko, crni tartuf, kuhinjska so.
- Čuvati na temperaturi +4 do +8C
- Alergeni: Sadrži laktozu kao sastavni deo mleka.