Продавница

  • Morska so sa belim tartufima

    800 рсд1,250 рсд
    Obogatite vaše jelo ukusom tartufa samo jednom kašičicom soli. Idealan je kao dodatak jelima od mesa, ribe ili poslasticama. Sastojci: morska so 97%, beli tartuf (tuber magnatum pico) 3%, aroma. Čuvati na suvom i tamnom mestu. Namenjeno kao dodatak jelima.
  • Morska so sa crnim tartufima

    590 рсд960 рсд
    Obogatite vaše jelo ukusom tartufa samo jednom kašičicom soli. Idealan je kao dodatak jelima od mesa, ribe ili poslasticama. Sastojci : morska so 95%, crni tartuf (tuber aestivum) 5%, aroma. Čuvati na suvom i tamnom mestu. Namenjeno kao dodatak jelima.
  • Maslinovo ulje sa ukusom belih tartufa

    580 рсд1,500 рсд
    Ekstra devičansko maslinovo ulje u kombinaciji sa belim tartufom će oplemeniti svako vaše jelo i dati mu punoću ukusa i mirisa.  Sastojci : Devičansko maslinovo ulje 98%, beli tartuf (tuber magnatum pico) 2%, aroma, sadržaj slobodnih masnih kiselina <1,0%mm kao olesinska kiselina. Čuvati na suvom i tamnom mestu. Namenjeno kao dodatak jelima.
  • Maslinovo ulje sa ukusom crnih tartufa

    570 рсд1,500 рсд
    Ekstra devičansko maslinovo ulje u kombinaciji sa crnim tartufom će oplemeniti svako vaše jelo i dati mu punoću ukusa i mirisa.  Sastojci : Devičansko maslinovo ulje 98%, crni tartuf (tuber aestivum) 2%, aroma, sadržaj slobodnih masnih kiselina <1,0%mm kao olesinska kiselina. Čuvati na suvom i tamnom mestu. Namenjeno kao dodatak jelima.
  • Belo vino (Italijanski Rizling) sa dodatkom esencije belih tartufa opiće sva vaša čula. Dostupno u prefinjenom poklon pakovanju. *Fotografija je opisnog karaktera, kutija ne ide uz vino*
  • Tartufata

    580 рсд1,250 рсд
    Tartufata je mešavina šampinjona, crnog letnjeg tartufa i maslina, koja će kao dodatak dati notu elegancije vašem svakodnevnom jelu.  Sastojci: Šampinjoni (Agarcius Bisporus) 60%, suncokretovo rafinisano ulje , crne masline 10%, crni tartuf (tuber astivum) 5%, so, biber, limunska kiselina, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +8°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.
    • Polutvrdi polumasni kravlji sir sa crnim tartufima. 
    • Odležava 3 meseca. 
    • Sastojci : Pasterizovano punomasno mleko, crni tartuf, kuhinjska so.
    • Čuvati na temperaturi +4 do +8C
    • Alergeni: Sadrži laktozu kao sastavni deo mleka.
  • Seckani crni tartuf

    1,180 рсд5,900 рсд
    Pažljivo birani i seckani crni ili beli tartufi preliveni maslinovim uljem su izvrsni kao dodatak svakom jelu. Sastojci : crni tartuf (tuber aestivum) 60%, suncokretovo ulje, maslinovo ulje, so, biber, limunska kiselina, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +8°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.  
  • Šest pralina, tri različita ukusa, elegantno pakovanje. Savršenstvo.  Sastojci: šećer, biljna mast (palmina, sncokretova, uljane repice) ,kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao masa, suvi crni tartuf ( Tuber aestivum Vitt.) 1%, emulgator sojin lecitin, arome. Mlečna čokolada sadrži min 33% ukupne suve materije kakao delova. Bela čokolada sadrži min 28% ukupne suve materije kakao delova. Tamna čokolada sadrži min 70% ukupne suve materije kakao delova. Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća. Čuvati na suvom i tamnom mestu na 15-20°C.
  • Masline & Tartufi

    580 рсд880 рсд
    Osetite čari mediterana u vašem domu. Masline & tartufi je mešavina koja je idealna za doručak u kombinaciji sa namaz krem sirom ili pripremi kolača od maslina. Sastojci: crne masline 75%, crni tartufi (tuber aestivum) 5%, maslinovo ulje, so, biber, limunska kiselina, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +8°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.
  • Konzervirani celi crni tartuf

    630 рсд1,870 рсд
    Idealna zamena za svež tartuf – konzerviran u sopstvenom soku. Sastojci: crni tartuf (tuber aestivum), voda, so, aroma. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +6°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.
  • Bela čokolada sa crnim tartufima

    Sastojci: šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, suvi crni tartuf ( Tuber aestivum Vitt.) 1%, emulgator sojin lecitin, arome. Bela čokolada sadrži min 28% ukupne suve materije kakao delova. Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća. Čuvati na suvom I tamnom mestu na 15-20°C.

    Mlečna čokolada sa crnim tartufima

    Sastojci: šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao masa, suvi crni tartuf ( Tuber aestivum Vitt.) 1%, emulgator sojin lecitin, arome. Mlečna čokolada sadrži min 33% ukupne suve materije kakao delova. Proizvod može da sadrži tragove jezgrastog voća. Čuvati na suvom I tamnom mestu na 15-20°C.

    Tamna čokolada sa crnim tartufima

    Sastojci: kakao masa, šećer, kakao maslac, suvi crni tartuf ( Tuber aestivum Vitt.) 1%, emulgator sojin lecitin, arome. Tamna čokolada sadrži min 70% ukupne suve materije kakao delova. Proizvod može da sadrži tragove mleka i jezgrastog voća. Čuvati na suvom i tamnom mestu na 15-20°C.
  • Bagremov med sa belim tartufima

    820 рсд1,250 рсд
    Idealan spoj nežnog bagremovog meda i listića belog tartufa koji svojom harmonijom pravi eksploziju ukusa u vašim ustima. Odličan je kao dodatak voćnim salatama, sladoledu ili sirevima . Sastojci: Bagremov med 97%, beli tartuf (tuber magnatum pico) 3%. Čuvati na suvom i tamnom mestu.
  • Idealan spoj tradicionalnog srpskog proizvoda sa komadicima crnog tartufa.   Sastojci: Crvena paprika, suncokretovo ulje, crni tartuf ( tuber aestivum) 5%, so, jabukovo sirće, šećer. Nakon otvaranja čuvati na temperaturi +8°C do 10 dana. Namenjeno direktnoj konzumaciji.

Go to Top